A partir d’aquest mes d’abril el Vit acollirà un nou espai per experimentar amb la tecnologia, el “Hackster Lab”, que posarà al vostre abast coneixement i material per aprendre a través de l’experiència, construint aparells, estris o andròmines tecnològiques en equips i a partir de reptes que vosaltres mateixos us plantejareu. Aquest Lab forma part de la comunitat Hackster.io, dedicada a l’aprenentatge entorn al hardware i la tecnologia arreu del món.

DIVENDRES 22 a les 18h

Els nostres Hack LAB!
– Farem un Lab sobre Arduino i Applicacions universals amb Windows 10
– Mostrarem com fer una Extension board per la Raspberry.

Els nostres Projectes nous.
– Presentarem les propostes de projectes a fabricar.
– Formarem els grups que les treballaran.

Apunta’t-hi!

Esperem les propostes de tothom, tan si pots assistir al VIT i presentar-lo personalment, com si no pots desplaçar-te i ens ho vols fer arribar per correu estarem encantats de poder començar a treballar plegats amb les propostes de tothom.
Per aprendre i avançar no cal partir de cap nivell concret de coneixements, només que sigueu uns apasionats de la tecnologia i del que es pot construïr amb aquesta. Tothom hi pot participar aportant a l’equip allò que sap fer i aprenent en el procés.

Al web de la comunitat Hackster.io podeu trobar-hi una llarga llista de projectes que s’han desenvolupat: https://www.hackster.io/projects

Categories:

Tags:

Comments are closed