Dijous 11 de juny es celebrarà la primera edició de la Games4All, dins dels actes del 5è International Workshop on Higher Education a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), on es tractarà de Gamificació i Apps per a la Salut i l’Aprenentatge.

Un dels aspectes clau de la revolució de la telefonia mòbil és el creixent nombre d’oportunitats per a l’aplicació de les tecnologies digitals per a la majoria de les activitats humanes. Jocs per dispositius mòbils i el desenvolupament d’aplicacions per a mòbils ha donat lloc a propostes i solucions reixides en camps tan diversos com l’educació, la salut, la publicitat, la comunicació i els negocis a part del pur entreteniment. Això ha portat a l’aparició de camps combinats com ara la e-sanitat, continguts educatius o “edutainment”, jocs de confrontació “advergaming” i així successivament, oferint als usuaris nous i interessants tipus d’interacció social. L’objectiu d’aquesta reunió és compartir tota l’experiència desenvolupada en aquest àmbit a la UVic-UCC (Estudis professionals superiors -Teknós-, Grau en Multimèdia, Postgrau en aplicacions mòbils i jocs, Màster en Ciències experimentals i Tecnologia) amb col.laboradors d’altres institucions i empreses, per tal d’avançar cap a reptes majors i augmentar coneixement mutu, posant l’accent en la necessitat d’una perspectiva transversal i novedosa per construir solucions significatives i rellevants.

La Games4All contarà amb ponents de primer nivell com Pamela M.Kato, directora de recerca del Serious Games Institute de la Universitat de Coventry (Regne Unit) o Simon Mc Callum del Gjøvik University College de Noruega, alguns també col·laboradors nostres com Ruthy Acosta, Josep M. Serra, Maite Garolera o Gemma Flores, acompanyats per molts més experts de renom que trobareu al programa: Frederic Llordachs- Doctoralia-, Imma Grau -Xemio App-, Tania Estapé-, Victor Bautista – Social Diabetes-, Carles Blanes – OtherSideMirror-, Anna Sort – Playbenefit- o Teresa Bau- Mobile Health Global- entre d’altres.

Podeu consultar el programa a: http://mon.uvic.cat/eps/games4all-iwhe15-uvic-ucc/

Entrada lliure previ Registre: http://mon.uvic.cat/eps/games4all-iwhe15-uvic-ucc/.

Categories:

Tags:

Comments are closed