En Jacint Cano, un dels emprenedors que hi ha darrera de MedPing Solutions (agència de màrqueting digital i posicionament web) s’ha convertit recentment en el primer professional certificat per Google de les comarques de la Catalunya Central, amb la certificació Google AdWords Qualified, títol que garanteix que és un professional que coneix les eines i tècniques recomanades d’Adwords més recents i que pot administrar campanyes de Adwords amb eficàcia.
Aquest segell és un reconeixement mundial que concedeix Google als professionals del sector una vegada aprovats uns exàmens de validació de coneixements i experiència.

Medping és una jove agència de Màrqueting Digital i Posicionament Web allotjada a l’espai VIT que desenvolupa estratègies digitals a mida per millorar la reputació i presència digital de les empreses a Internet, aportant valor, treballant en el camp del SEO, Adwords, Analítica web i/o Social Media. Així, els seus serveis engloben tot el que fa referència al món de l’identitat digital, creant una estratègia de màrqueting digital i e-branding a mida per l’empresa i d’acord amb les seves necessitats.

Categories:

Tags:

Comments are closed