VIT. 4 de desembre a les 9.30h

Del 3 al 5 de desembre tindrà lloc de nou l’eweek, la Setmana Digital a Vic, un projecte coorganitzat per la UVic i l’Ajuntament de Vic (VIT)
Enguany el programa d’activitats que oferirà el VIT comprèn una jornada que a mode de congrés té com a objectiu crear un marc de networking real i directe entre professionals i que pren la forma d’espai de presentació de projectes amb base tecnològica i amb un component d’innovació.
La jornada tindrà lloc el dimarts 4 de desembre a l’auditori del VIT i cada projecte disposarà de 15 minuts com a màxim per presentar-se.
Aquest acte és per tant, un marc on donar-te a conèixer, trobar possibles partners, inversors, col·laboradors, proveïdors i contactes interessants.

Qui hi pot participar?
L’acte està dirigit a empreses, professionals i futurs professionals, ja siguin productors de tecnologia, distribuïdors o aquells en els que la tecnologia i les TIC en formin part essencial.
S’adreça a projectes amb un component innovador o tret diferenciador pel què fa a funcionalitats, metodologia, tecnologia emprada, públic al que s’adreça, etc. Aquest criteri es tindrà en compte en l’admissió de projectes.

Com participar?
Per poder participar com a ponent a la jornada de networking heu d’omplir el següent formulari indicant les vostres dades i les del projecte.
Els projectes presentats es revisaran per comprovar que s’ajusten al criteri marcat per la jornada. D’altra banda l’acte és obert a tots aquells/es que vulguin assistir com a públic.
La participació tant en la modalitat de ponent com d’assistent és gratuïta.

En cas de dubtes us podeu adreçar a comunicacio[A]vitvic.cat

Categories:

Tags:

Comments are closed