El dijous dia 3 de juliol, de 9 a 12 hores, es portarà a terme, al VIT, “Eines pràctiques per innovar en el sector de les TIC“. L’objectiu d’aquesta sessió és poder facilitar eines pràctiques, que afavoreixin a les empreses TIC, per tal d’innovar i, així, aconseguir un millor posicionament empresarial.

La sessió comptarà, també, amb una taula rodona on es presentaràn els casos d’èxit de les empreses: CATUAV, GAUFIX, Nació Digital i QUOPIAM; així com d’un esmorzar networking per tal de poder ampliar la xarxa de contactes entre els assistents.

El programa de la sessió és el següent:

9.00-9:20 – Presentació Ausa Futur
9:20-10:05 – Innovació col·laborativa per a un millor posicionament empresarial. Dra. Petra Nylund, professora d’estratègia i innovació de la UVic-UCC.
10:05-10:50 – Innovació. Com podem innovar: Del disseny a l’acció a càrrec del degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, Dr. Xavier Ferràs.
10:50 -11:00 Esmorzar networking
11:00-11:55 Taula rodona amb les empreses: CATUAV, GAUFIX, Nació Digital i QUOPIAM. Modera la taula: Sr. Albert Baucells, president TIC Osona.
11.55-12:00 Clausura de l’acte a càrrec del Dr. Xavier Ferràs

Reserva i confirma la teva assistència, abans del 30 de juny, a través de mail a info.creaccio@uvic.cat (places limitades).

Categories:

Tags:

Comments are closed