Les ponències es podran seguir gratuïtament i en directe a l’auditori del VIT (Centre d’Integració Tecnològica), a Vic.

 
Estem vivint un moment de canvis a un ritme accelerat. Les capacitats físiques i cognitives s’estan expandint més enllà del que crèiem possible. Les fronteres polítiques, ambientals i econòmiques estan canviant o, fins i tot desapareixent. Els contractes socials i culturals es trenquen o reorganitzen. Suposicions arrelades estan en dubte…Un nou món està emergint.

Per fer front i entendre aquest context en què ens trobem immersos, del 10 al 14 de juny la ciutat d’Edimburg (Escòcia, Regne Unit) reunirà al TEDGlobal2013 a reconeguts ponents i experts en economia, política, societat, tecnologia, innovació,… amb l’objectiu de trobar les millors respostes davant l’ambigüitat, detectar les senyals dèbils que apunten cap a un futur diferent, per fer una pausa, pensar i continuar.

Des de TEDxPladelaCalmaLive ens a sumem a l’organització d’aquest esdeveniment mundial per tal que tots puguem ser-ne partícips. És per això, que el dimecres, 12 de juny, connectarem via streaming amb el TEDGlobal2013 per escoltar en directe ‘Word on Its Head’, una de les 12 sessions que tindrà lloc a Edimburg (Escòcia, Regne Unit).
La sessió es podrà seguir des de les 15.15 h i fins a les 17.00 h a l’auditori del VIT (Centre d’Integració Tecnològica), a Vic.

L’accés és totalment gratuït, però cal confirmar assistència enviant un email a tedxpladelacalma@gmail.com indicant: nom, cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte.

El TEDxPladelaCalma va néixer el novembre del 2012, a Vic, amb l’organització d’una desena de ponències, sumant-se així als més de 1.500 esdeveniments TEDx que s’organitzen arreu del món amb un objectiu comú: divulgar i donar ressò a idees i coneixements mereixedors de ser difosos.

Categories:

Tags:

Comments are closed