Presentem les activitats que es portaran a terme durant el mes de juliol, al VIT. Quatre activitats perquè els petits, i no tan petits, passin un juliol d’allò més tecnològic: aprenent a programar, muntar robots, construir els seus propis jocs i màquines, les seves primeres aplicacions o s’introdueixin en el món de la tecnologia de forma lúdica.

Les activitats que et proposem són:

Robòtic Olimpíades d’estiu (casal de robòtica)

Taller setmanal als matins, per apropà als nens i nenes a la programació de màquines i robots treballant en un projecte en el que participarà tot el grup i que fomenta, a més dels aspectes més lúdics d’una activitat d’estiu, el treball en equip, la creativitat, la capacitat per resoldre problemes i la descoberta de conceptes tècnics mitjançant la pràctica i el joc.

Tardes de robòtica

Taller setmanal a les tardes, per aprendre a programar diferents models de màquines i petits robots de manera que cada grup crei els seu personatge o màquina amb l’objectiu que puguin interaccionar entre ells.

Iniciació a la programació

Taller quinzenal a les tardes, adreçada a nois i noies d’entre 11 i 15 anys que vulguin començar a conèixer l’experiència de programar, prescindint de llargues sessions de teoria i exercicis poc motivadors, aprenent a programar practicant des del primer dia, aportant idees i solucions per desenvolupar el seu primer projecte que serà una aplicació pròpia per a mòbils amb sistema operatiu Android.

Taller tecnològic

Taller setmanal amb possibilitat de matins o tardes, adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys que vulguin aprendre i divertir-se mitjançant la tecnologia.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed