Dimecres 20 de febrer, de 9 a 17 hores, es portarà a terme un Macro Networking empresarial al VIT, espai d’integració tecnològica.

L’objectiu del macro-networking per a les empreses participants és treure’n el màxim profit optimitzant costos i temps. Així per només 50€ (amb els àpats inclosos), i en un sol dia, els empresaris participants podran conèixer un mínim de 40 altres participants de forma organitzada, tot gaudint d’una excel·lent jornada empresarial.

El macro-networking té un format de ronda d’entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants, que té com a origen l’”speed-dating”, però adaptat al món empresarial. A cada entrevista les empreses han d’exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

La jornada, on es preveu l’assistència d’unes 80 empreses i en la que es faran un mínim de 4.000 entrevistes bilaterals, compten també‚ amb la col·laboració i suport del Banc Sabadell i de la Diputació Barcelona.

Més info a http://www.vitvic.cat/macro-networking-empresarial/

 

Categories:

Tags:

Comments are closed