Gadgeteer. Crea els teus propis gadgets, prototips i aparells

Gadgeteer és una plataforma de hardware obert que permet que qualsevol persona sense coneixements d’electrònica crei prototips i petits aparells de forma fàcil, sense soldadures i ensamblant components com sensors, càmeres, activadors, pantalles, motors, elements de comunicació, etc., simplement connectant els diferents mòduls a una placa base central i podent programar cadascun dels components segons les necessitats.

Si ho vols conèixer de prop, en aquest taller podràs veure’n exemples en directe i d’altres de l’amplia comunitat d’usuaris que comparteixen recursos, programacions i fins i tot elements electrònics arreu del món.

El taller és gratuït i tindrà lloc el dia 20 de febrer a les 18:15h.
Us podeu inscriure al taller al formulari d’inscripcions.

 

2 thoughts on “Gadgeteer. Crea els teus propis gadgets, prototips i aparells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website